Вимірювач параметрів ізоляції ТАНГЕНС-2000

Наявність У наявності
SKU
ТАНГЕНС-2000

Тангенс-2000 - автоматичний, перешкодозахищений, високоточний, безпечний в експлуатації прилад, призначений для контролю параметрів ізоляції високовольтного обладнання.

Особливості вимірювача параметрів ізоляції ТАНГЕНС-2000:

Головною відмінною особливістю вимірювача Тангенс-2000 по відношенню до інших, існуючих на ринку РФ приладів даного призначення, є його принципово більш висока схибленість, що забезпечується наявністю внутрішнього генератора випробувального напруги з частотою, відмінною від промислової. Це дозволяє досягати високої точності вимірювань в умовах високого рівня перешкод на ВРП і виявляти мінімальні зміни параметрів ізоляції контрольованого об'єкта при його періодичному контролі.

Прилад є функціонально повним виробом, що не вимагає дооснащення зразковим конденсатором, пристроєм регулювання напруги, перемикачем фази, фазорегулятором, трансформатором. У комплект поставки приладу входить блок перевірки, що забезпечує комплектну перевірку вимірювача на напрузі до 10 кВ. Прилад укомплектований вимірювальним кабелем (стандартна довжина 25 м) із зовнішньою ізоляцією, що витримує випробувальну напругу до 35 кв, що дозволяє проводити вимірювання без додаткових заходів щодо ізоляції кабелю.

Безпека роботи з приладом забезпечується завдяки відсутності гальванічного зв'язку блоку управління високовольтними ланцюгами вимірювача. Обмін інформацією між блоком перетворювача, що знаходиться під час роботи приладу під високою напругою, та блоком управління здійснюється по радіоканалу.

Автоматизація процесу вимірювання Повна, включаючи встановлення випробувальної напруги заданої величини та її вимкнення
Діапазон вимірювання тангенса кута діелектричних втрат 1×10-5...1,000
Діапазон вимірювання ємності, пФ 10...340×103
Межі допустимої основної похибки вимірювання тангенса кута діелектричних втрат ±(2×10–4+0,01×tgdХ)
Межі допустимої основної похибки вимірювання ємності, пФ ±(0,5пФ+0,005C)
Вимірювальна напруга, кВ 1...10
Напруга живильної мережі змінного струму частотою 50Гц, В 220
Напруга ввбудованого джереда постійного струму, В 9,6
Умови експлуатації: температура навколишнього повітря, оC Від мінус 10 до 40
Відносна вологість повітря при 30 оC, %, не більше 90
Масавимірювача (сумарна), кг 50,0
Напишіть свій відгук